Stoffel Winters Schoenen | Hoofdstraat Obergum 7 | 9951AG Winsum | T : 0595 - 441877

Beste allemaal,

Door de maatregelen is het niet meer mogelijk om bij ons te winkelen zoals normaal. Het bezorgen van schoenen is wel mogelijk. U kunt ons bellen en een WhatsApp bericht sturen.
Kijk op onze website via bovenstaande balk. Schoenreparatie bij ons afleveren en afhalen is wel mogelijk. Zie onderstaande contactmogelijkheden en openingstijden.

Dit zijn de mogelijkheden:

 

Meerdere paren bezorgen:

We hebben al verschillende mensen blij mogen maken met een doos vol met schoenen die ze uitgezocht hadden via onze website. De schoenen worden dan (in overleg) thuis voor de deur bezorgd zodat er rustig gepast kan worden en de schoenen worden dan op een later moment weer afgehaald. Dit is geheel vrijblijvend en als er een keuze gemaakt wordt zullen we een factuur sturen of afgeven.
Dit kan door de hele provincie!

 

Via Post.nl:

Ook kunnen we schoenen als u niet in de provincie Groningen woont natuurlijk thuis bezorgen. Dit gaat dan via Postnl en met een track en trace nummer. We rekenen geen bezorgkosten ook al zijn de schoenen afgeprijsd.

 

Winkelen door de etalage:

We hebben bij de Wolky winkel de opruiming op maat in de etalage gezet zodat u kan kijken wat we allemaal op voorraad hebben. Ook mannen en diverse damesschoenen staan  uitgestald op maat in onze etalages. Als u in de buurt bent kijk dan gerust! Bel of App ons gerust!

 

Neem contact met ons op via:

Bellen: 0595 441877

Whatsapp: 06 – 51 90 80 10

E-mail: info@stoffelwintersschoenen.nl

Facebook: stuur een berichtje via facebook

Openingstijden voor contact en reparatie:

Maandag 13:00 tot 18:00

Dinsdag t/m Vrijdag  9:00 tot 18:00

Zaterdag 9:00 tot 17:00

Chat openen
💬 Kunnen wij u helpen?
👋 waarmee kunnen wij u van dienst zijn?